Nieuws

Sponsoren 2014 tot heden

24-12-2013 00:58

Beste leden,

Ik heb alle sponsoren aangeschreven die ons de afgelopen jaren hebben gesponsord, daarbij had ik de nieuwe sponsorpakketten gevoegd zodat men deze kon lezen en een keuze kon maken tussen de aangeboden pakketten. Na ongeveer een week heb ik ze gebeld om een afspraak te maken, niet elke sponsor vond dat nodig en gaven mij meteen door welk pakket ze gekozen hadden. Ook gaven enkele sponsoren aan ermee te willen stoppen, erg jammer natuurlijk maar ik heb ze wel bedankt voor de sponsoring die ze de afgelopen jaren hebben gedaan.

De volgende sponsoren zijn er helaas mee gestopt:

 1. Dirk Sluis, herenkapper
 2. Esso de Recht
 3. J. Smit motoren

De volgende sponsoren hebben voor pakket A gekozen:

 1. Ruud Patat
 2. Siem de Boorder
 3. Deyle loodgieters
 4. Garand Zaden

De volgende ponsoren hebben voor Pakket C gekozen:

 1. Veer Karton
 2. Grubba the internet database
 3. Kooter Hoveniers

De volgende ponsoren hebben voor Pakket D gekozen (hoofdsponsor):

 1. TegelTino (tegenwoordig TGT)
 2. Van Rooden Accountancy BV

Dus naast VeerKarton en Grubba the internet database, is er nog een nieuwe ponsor bij, Van Rooden Accountancy BV die meteen mede hoofdsponsor is geworden samen met TegelTino (TGT.

Ik hoop jullie in de nabije toekomst te kunnen melden dat er nog meer sponsoren bij zijn gekomen, zodat de vereniging de plannen kunnen uitvoeren die nodig zijn voor ons complex.

De sponsoren staan in de banners op de website, als je er op klikt kom je op de pagina van de sponsor terrecht in een nieuw venster. De hoofdsponsoren hebben een grotere banner omdat ze hoofdsponsor zijn. Verder kan je in de sponsorpakketten lezen wat wij deze sponsoren beloofd hebben en verplicht zijn, dit kun je lezen in het menu "vernieuwde sponsoring"

Afijn, goed nieuws.

Rob Kaagman, Webmaster

 

Nieuwe Sponsors

24-10-2013 20:06

Beste leden,

Ik kan jullie met lichte trots mededelen dat we er op dit moment 2 nieuwe sponsoren bij hebben.

VeerKarton in Assendelft (mijn werkgever) zal voortaan ons nieuwe briefpapier sponseren, dit wil niet zeggen dat we maar raak briefpapier kunnen printen, maar het voldoet voor de correspondentie die het bestuur nodig denkt te hebben.

Grubba the free database, sponsort ons in middelen, dus geen bedrag. Deze middelen is een website waar ik de database online bij kan houden van alle leden. Het voordeel hiervan is dat er maar één Database is waar alle bestuursleden gebruik van kunnen maken in de toekomst. zodat er geen verschillen kunnen ontstaan tussen verschillende soorten lijsten.

Ter verduidelijking:

Een databasegegevensbank of databank is een digitaal opgeslagen archief, ingericht met het oog op flexibele raadpleging en gebruik. Databases spelen een belangrijke rol voor het archiveren en actueel houden van gegevens bij onder meer de overheid, financiële instellingen en bedrijven, in de wetenschap, en worden op kleinere schaal ook privé gebruikt. (Bron: wikipedia)

De niewe sponsoren staan in de linker balk op de startpagina, als je erop klikt kom je op hun website terrecht.

 

Onthulling nieuw verenigingsbord

06-07-2013 09:00

Op zaterdagmorgen 06-07-2013 is het nieuwe verenigingsbord onthult. Het bestuur had mij (webmaster) gevraagd of ik een nieuw bord kon ontwerpen en laten maken, Het telefoonnummer was niet meer in gebruik en omdat er nu een website is waar alle informatie op staat, was het internetadres voldoende, zo gezegd zo gedaan.

Zaterdagmorgen is het bord gemonteerd boven de opgeknapte poort en brug, die inmiddels weer recht staat en het prikkeldraad om de poort vervangen is voor een mooi hekwerk.

(klik op de foto's voor een vergroting, deze wordt dan geopend in een nieuw venster)

 

Het bord is gemonteerd. Onze voorzitter is erbij om het te onthullen.

Het nieuwe bord is reeds door de Voorzitter onthult. Van links naar rechts; Gerard Blom (Voorzitter), Evert Vredenburg (bestuurslid), Dennis Schomakers (bestuurslid), Jan Huisman (bestuurslid) en Rob Kaagman (Webmaster)

Het nieuwe bord, boven de opgeknapte poort (en brug)

Om trots op te zijn.... toch?

rob kaagman (webmaster)

Opgeknapte tuinen

04-07-2013 09:00

Op de laatste werkochtend is er door de vrijwilligers begonnen van het schoonmaken van de tuinen 7, 7a, 22 en 22a. Omdat deze ochtend voor de helft is weggeregend werd er gevraagd of vrijwilligers zich wilden aanmelden om de zaterdag erop deze klus af te maken.

Vandaag is de klus afgemaakt door een ploeg die eigenlijk elke dag wel aanwezig zijn op het complex, de eerder genoemde tuinen en tuin nr 27 zijn gefreesd, nieuwe paden gelegd en aangeharkt. en zie het resultaat (zie foto, klik er op voor een vergroting), dat ziet er weer schitterend uit heren, chapooo!!!.

Deze tuinen zijn toegezegd aan nieuwe starters die zich aangemeld hebben bij de vereniging via de website.

Het bestuur wenst de nieuwkomers erg veel succes in dit naseizoen en volgend jaar in het nieuwe seizoen.

 

 

Aardappelziekte of phytophthora

23-06-2013 18:52

Ons verzoek is om het aardappelloof goed te controleren op zwarte plekken op het blad en de steel.

Deze ziekte is funnest voor de aardappel en ook de tomaat, aangezien we tomaat in de kas hebben staan heeft deze minder kans om aangetast te worden. Als het loof aangetast is dien je dit af te snijden tot aan de grond. Dit loof moet gestort worden in de compostbak naast het werkhok en wel onder het groene zeil.

Ook kun je meteen de aardappel controleren bij de zieke plant een aangetaste aardappel ziet er zo uit.

Als je twijfelt of je planten zijn aangetast vraag dan raadt bij het bestuur of aan een ervaren tuinder.

Mocht je binnenkort op vakantie gaan raden wij je aan om al het loof van je plant af de snijden en in de compostbak te storten als hiervoor beschreven. Na het aanraken van een zieke plant raden wij je aan niet in je kas te komen als je daar tomaat hebt staan.

Het bestuur

 

Netten voor vogels

30-05-2013 21:59

 

Beste tuinders,

Verschillende keren heb ik vogels los moeten knippen uit uw netten. Det komt doordat deze niet goed gemonteerd zijn, ze staan onder gewoon open. Sluit ze aan tot aan de grond zodat de vogels er niet onder kunnen komen!

Bedankt voor de aandacht hiervoor.

Evert

Vuilnishoop

30-03-2013 19:39

Afgelopen Vrijdag 29 Maart zijn er weer wat mensen, van het bestuur en leden die zich vrijwillig aangemeld hadden, bijeengekomen om de vuilnishoop verder op te ruimen. Er waren totaal 3 bakken nodig om alles op te ruimen, dat betekent dat er zo'n 25 a 30 kuub rotzooi van het complex is verwijderd. Er zat werkelijk van alles tussen, meters oude bamboestokken, blokken beton, ingezakte rieten stoelen, plastic stoelen, oud en vergaan hout, hout en nog eens hout, bloempotten, glas, raamwerken, vergane tuinbanken en zelfs vuilniszakken met huisvuil zoals blikjes bier en kartonnen drinkverpakkingen, meters aan gaas en netten, plastic, vergane kasjes enz enz enz. kortom eigenlijk rotzooi die de eigenaren hiervan allang zelf hadden kunnen afvoeren want dat is uiteindelijk de bedoeling, aangevoerde materialen meenemen en na gebruik, of niet meer bruikbaar, ZELF afvoeren en niet op het complex laten slingeren.

Deze actie heeft de vereniging maar liefst 805 euro gekost, daar hadden we hele leuke dingen voor kunnen aanschaffen of organiseren voor de vereniging.

Wat foto's:

Zoals u ziet is het pad en het complex (uitzonderingen daar gelaten) weer helemaal schoon, we hopen dat het zo blijft! We krijgen veel reacties van de leden dat ze het een goede actie vonden en blij zijn met het opgeknapte complex. persoonlijk ben ik het daar volledig mee eens (rob-webmaster)

Tevens willen wij als bestuur de leden er op wijzen dat we strenger gaan optreden wat het onderhoud van de tuinen betreft, maar ook is het de taak van de leden om zijn/haar buurman/vrouw erop te wijzen als er ondeugelijk (lees rotzooi) achtergelaten wordt op de tuin of in de singel (buitenrand van het complex). We zijn met zijn allen verantwoordelijk voor het complex, een vereniging dus.

Bij deze bedankt het bestuur de hulp van de vrijwilligers. helemaal goed!

Het bestuur.

 

Werkochtend 23-03

24-03-2013 10:49

Koud, koud en nog eens koud! was het Zaterdagochtend op het complex. Om kwart voor negen verzamelen in de kantine met een bakje koffie om warm aan de klus te beginnen. De bedoeling was om het complex en de singel op te schonen en hier werdt ook hard aan gewerkt. Door ploegen te maken verliep dit als een geoliede machine. Om 10:15 luidde de koffiebel en daar werd ook gretig gebruik van gemaakt, even opwarmen en daarna weer aan de slag. Om half 12 was de klus dan ook geklaard, nog even een laatste controle, een rondje maken op het complex en met tevreden gezichten nog even uitblazen in de kantine. Onze voorzitter bracht ons ook nog even een bezoekje helaas moest hij zich weer een weg banen door de weer groter geworden vuilnishoop.

Het bestuur wil bij deze de leden die aanwezig waren bedanken voor hun geweldige inzet.

Het bestuur

FREZEN

21-03-2013 18:37

Beste leden,

Inmiddels zijn er 31 tuinen gefreesd, dit "klusje" is geklaard op donderdag en vrijdag j.l.

Evert en Jan hadden er een behoorlijke klus aan, vooral aan de tuinen die al omgeschept waren, het verzoek is dan ook om dat volgende keren niet te doen. De frees werkt het best op een harde ondergrond en is bijna onhandelbaar als de grond al omgechept is.

Maar ze hebben het geklaard en de gefreesde tuinen zien er weer mooi uit.

Alex heeft op donderdag de buitenring lands de sloot om het complex opgeschoond en gemaaid.

Dank aan Evert, Jan en Alex

Vuilnishoop

03-03-2013 23:36

Hier wat foto's van onze geweldige vuilnishoop... en niemand weet van wie het is...!

Persoonlijk hoop ik dat ik zulke foto's niet meer in onze nieuwsrubriek hoef te plaatsen...

Rob Kaagman.

 

Onderdelen 11 - 20 van 26
<< 1 | 2 | 3 >>