Nieuws

Huttenbouw 2021

08-07-2021 19:48

Dit jaar is er weer een huttenbouw, en wel van 15 t/m 20 augustus.

Dat betekent dat we de kantine weer beschikbaar stellen voor de mensen van Zoeff in deze tijd.

De kantine zal dan wat moeilijker bereikbaar zijn.

Natuurlijk kan iedereen nog gebruik maken van de Toiletten.

Corona

11-02-2021 20:10

In deze tijd, met de coronapandemie, vragen wee iedereen voorzichtig te zijn en op te letten op 1,5 mtr.

Nu moet dat op ons complex geen probleem zijn.

Praktisch betekent het dat er voorlopig geen ledenvergadering is, omdat we niet iedereen op 1,5 mtr kunnen houden.

Wel gaat het bestuur door met allerhande klussen en daar waar nodig zullen we om hulp vragen.

Nieuwe Webmaster

02-01-2019 18:55

Beste Mede tuinders,

 

U leest het goed, ik "Patrick Hos" heb het stokje overgenomen van onze vorige webmaster.

Ik ga er ook weer met vol goede moed aan beginnen, en sta open voor suggesties.

Mochten jullie dingen missen of graag anders zien dan hoor ik dat graag.

 

Groet Patrick

Weer een update van de website

07-06-2017 22:36

Beste leden... ja ja weer een nieuwe update van de website.

groet, jullie webmaster, 

Rob Kaagman

De netten voor het beschermen van uw gewassen

08-07-2015 20:45

Dag medetuinders,

 

Graag wil ik een oproepje doen voor de medebewoners van onze vruchtbare aarde.

In dit geval de vogels. Deze vertoeven graag (en geef ze eens ongelijk ;-)) op onze tuin op zoek naar iets lekkers. Natuurlijk dekken wij onze aardbeien, bessen e.d. af, omdat wij dit niet graag aan onze neus voorbij willen zien gaan. Groot gelijk! 

Maar dat afdekken, daar gaat 't nu om...

Vogels weten allerlei openingen te vinden, waardoor ze bij al het lekkers kunnen. Maar eenmaal onder het net gekomen, weten ze niet dat ze via diezelfde weg er weer uit moeten. Ze raken vreselijk in paniek, vliegen continu tegen het net (totdat hun energie op is) of zoeken een andere uitweg en raken mogelijk verstrikt in het net met pootjes en/of vleugels.

Gevolg? Zie bijgaande foto's.

Volgens mij moeten we dit met z'n allen niet willen, toch? Dus... als je iets afdekt, zou je het dan zo willen doen dat er van boven, zijkant èn onderkant geen vogels in kunnen komen.

Namens de vogels en mijzelf alvast heel erg bedankt

Groetjes, Gitta (tuinnr. 56)

zieke bomen

10-11-2014 23:06

Nu was ik afgelopen zondag natuurlijk bezig met de verlichting en dan stap je zo af en toe wel het groen in.. ik bedoel dus de singel om ons complex. zag daar ineens een omgezaagde boom liggen. maar ik zag in mijn ogen 3 stronken die om gezaagd waren. waar zijn dan die andere 2 stammen gebleven? het waren dus gewoon drie plakken die van dezelfde boom waren, stom!. na wat navaag gedaan te hebben. kwam ik erachter dat dit al was besproken met Alex, Evert, Jan en misschien zelfs met Gerard. afijn het bleek zo te zijn: de afspraak met Else en Guido was dat ze even geen tijd hadden voor de werkochtend en zich in wilden zetten op een ander moment / werkzaamheden. Dat bleek dus het omhalen van deze boom te zijn geweest, in overleg met evert en voorheen alex natuurlijk.

Dus grijp ik deze kans aan om Else en guido te bedanken om weer een boom omgehaald te hebben, wat heel gevaarlijk werk is in mijn ogen. kennelijk niet voor else en guido. kanjers! een kanttekening moet wel even vermeldt worden... kosteloos gedaan. maar ja degene die wel op de werkochtenden verschijnen doen t ook kosteloos, en zo hoort het ook!

een leer moment?

groet, rob kaagman

 

Lantaarnpalen

10-11-2014 00:03

Beste leden,

Zoals al eerder gemeld waren we bezig om lantaarnpalen te plaatsen op ons complex, omdat het te gevaarlijk werd voor leden van de biljartclub, die overigins ook lid of donateur zijn van de tuinvereniging, om 's avonds in het donker naar huis te gaan. Er stonden lage lampjes waarvan in de loop der jaren enige niet meer functioneerden. Dus.... te weinig licht. Tevens deze beslising genomen voor de welbekende jaarvergadering zodat de leden hun weg kunnen vinden middels de nieuwe verlichting, veilig en wel.

Mochten er leden zijn die ervan uitgaan dat de vereniging dit alles betaald, neen! dit is gerealiseerd uit opbrengsten vanuit de kantine!

Mede door Marco Bloem (electricien), is dit gerealiseerd en natuurlijk door de vaste ploeg en / of leden daarvan.

bedankt marco.... geweldig!!!

 

 

 

Nieuwe Penningmeester

07-11-2014 00:27

Geachte leden,

Ronny Aafjes heeft het bestuur gemeld te willen stoppen wat betreft de functie als penningmeester, dit heeft zij al gedaan aan het begin van dit seizoen, wij als bestuur zijn dus onder de leden op zoek geweest naar mogelijke kanditaten maar geen werkelijke kandidaat kunnen vinden. Dus bij deze een oproep aan jullie als leden om op te staan en deze taak over te nemen.. hoe gaat dat in zijn werk? Nu ja, je meld je aan via de  mail  van de vereniging en ik overleg het met het bestuur, dan komt er een ledenvergadering in 2015 en wordt er gestemd of je daadwerkelijk de nieuwe penningmeester wordt... de meeste stemmen gelden zeggen ze dan. Je bent net zo goed als ik hetzelfde lid als ik van deze vereniging. Ik hoop op een snelle reactie. en echt .... zoveel werk is het niet, Ronny heeft zelfs aangeboden om de nieuwe penningmeester volkomen in te werken, ik verwacht dat er een lid opstaat op zeer korte termijn.

Met vriendelijke groet en namens het bestuur,

Rob Kaagman, webmaster

Tuinveranderingen

06-11-2014 01:04

Beste leden,

per 1 januari 2015 zal de plattegrond weer drastisch veranderen. er worden tuinen gesplitst, nieuwe eigenaars, ruilen van tuin van bestaande leden (die altijd voorgaan natuurlijk) en nieuwe leden. en zelfs een wachtlijst! Ja ja, het gaat goed met de vereniging!

met deze verandering zal ook de ledenlijst veranderen natuurlijk.

vriendelijk groet,

rob kaagman,

Webmaster

 

Website een nieuwe uitstraling

05-11-2014 23:21

Beste leden,

Het is alweer een tijdje geleden dat ik het nieuwe nieuws heb bijgehouden zag ik (zie de datum boven de nieuws berichten), de reden laat ik even buiten beschouwing, maar beloof het beter bij te gaan houden, dus hier alvast het laatste nieuws.

Zoals ik jullie al gemaild had, heb ik het verzoek gekregen, vanuit het bestuur, om de website wat zakelijker en eenvoudiger op te zetten. Wat minder menu's, minder foto's, geen uitslagen meer van de biljartvereniging enz enz. Tevens was het idee om meer per mail te doen i.p.v. op de website, dus jullie zullen meer mail gaan ontvangen in de toekomst, maar blijf vooral de website bezoeken want er staat nog genoeg informatie op, ook nieuwe informatie.

Daar ben ik nog steeds mee bezig om de website te "fine-tunen" en persoonlijk ben ik er stiekem wel blij mee, zo heb ik meer tijd voor de werkzaamheden op de vereniging zelf, die hoognodig zijn trouwens. En meer tijd om de webste zelf "up to date" te houden. 

Ik hoop dat jullie er net zoveel plezier van beleven als voorheen.

Rob Kaagman, 

Webmaster

Onderdelen 1 - 10 van 26
1 | 2 | 3 >>