BELANGRIJK NIEUWS

13-02-2013 17:27

OPSCHONEN TUINCOMPLEX

Beste tuinders,

Één van de doelstellingen van het bestuur is het op orde brengen van het complex. Wij zijn van mening dat er diverse achter gelaten of ongebruikte materialen rond slingeren op het complex. Wij willen het complex opschonen met jullie hulp!

Onze vraag aan jullie is het volgende:

Om alle materialen die niet meer gebruikt worden te verzamelen van uw  tuin en in de boomsingel. Deze spullen kunt u deponeren naast het publicatiebord op de daar voor bestemde pallets. Denk dus aan;

  • oude gereedschapkisten
  • stukken hout en deuren
  • alles van ijzer
  • kas onderdelen
  • glas
  • alles van plastic
  • meubilair

Chemisch afval zoals autobanden en verf etc. worden niet door de vereniging afgevoerd. Dit moet u echter zelf van de tuin afvoeren.

Stoeptegels, klinkers en of brokken steen kunt u neerleggen voor het “operette” hok ( gebouwtje bij de aardappel loofbak) Schroom niet en ruim gerust iets op wat niet van u is! Waarschijnlijk is het van niemand meer, maar nu wel ons probleem. Onze dank is groot!

U kunt dit deponeren tot 23 maart!

Op  deze dag is ook meteen de eerste werkochtend en omdat iedereen natuurlijk staat te trappelen om weer lekker samen een ochtend te beulen op het complex, gaat een aangestelde ploeg die dag de laatste puntjes op de i zetten.

Tevens wil het bestuur even aangeven dat we er meer op gaan letten wat voor en hoeveel materialen er worden aangevoerd op ons complex en het zou zelf zo kunnen zijn dat er meer borg aan individuele  tuinders gevraagd gaat worden omdat er dan zoveel materiaal staat dat de reeds betaalde borg niet voldoende is om deze spullen (indien nodig) door de vereniging te laten verwijderen. Het bestuur vind het erg jammer om dit soort maatregelen te nemen maar helaas is de vereniging niet kapitaal krachtig genoeg om deze actie elk jaar uit te voeren.

Het Bestuur.

 

EINDE VAN DIT BERICHT